15/6/17

Acabem el curs 2016/2017

Arribem a juny i el curs s'acaba. Un any més els nostres fills i filles han gaudit de l'escola i han aprés infinitat de coses. Totes les mares i els pares ens sentim orgullosos dels nostres mestres i del magnífic professorat que tenim al C.E.I.P. Santa Anna d'Oliva.

La nostra escola, que és un exemple d'integració, inclusió i innovació, ha estat recentment reconeguda amb el premi nacional de la fundació Atresmedia "Grandes iniciativas, grandes profes" per la participació en el projecte intercentre "Musiescola". Sume'm una bona notícia més a la nostra història!

Per acomiadar el curs, l'AMPA va organitzar el passat divendres 9 de juny el tradicional sopar de fi de curs on ens vàrem reunir els pares i les mares, l'alumnat i el professorat. Vàrem gaudir d'una vetlada de convivència amb música inclosa.

Per últim, aquest dimecres ens ho hem passat d'allò més bé al teatre Olímpia amb el magnífic festival: "Balla!". Des de l'AMPA hem volgut aportar el nostre granet de sorra i hem fet una rifa entre tots els asistents que ha sigut un èxit.



Aprofitem aquest moment per agrair a les empreses col·laboradores el seu suport: Medes Sport, Agrogibe, Modas Rafael, Pàgina 3, Perruqueria tuStylo, Charanga Oliva, Centre UMA, Bar-Restaurant El Pelut, Òptica Benjamin i Estética Mónica.

Fins al curs vinent amb més energia si cap!

La Junta de l'AMPA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada